ביקורות והמלצות

ביקורות והמלצות, על מסעדות,בתי מלון, סרטים וכל מה שמעניין

חיפוש באתר

מאמי קר הינה חברה ישראלית מובילה הפועלת בארץ ובעולם ומתמחה בפיתוח ושיווק מוצרי טיפוח עור ממקור צמחי לנשים הרות, אמהות, תינוקות וילדים.

בעלי החברה- שלושה אחים בעלי משפחות כל אחד, שבסך הכל רצו להנגיש להריוניות ולבעלי המשפחות הצעירות מוצרים טובים, המיוצרים מרכיבים צמחיים ומועילים לעור האשה בהריון ולתינוק הנולד.

בעלי חברה מאמינים בייצור ישראלי, ורוב רובו של הייצור נמצא בארץ, החל מהפיתוח, אריזות המוצרים והמדבקות על גביהם. (חומרי הגלם מה שלא נמצא בארץ ואי אפשר לגדלו כאן מיובא מאירופה וארצות הברית.

מוצרי מאמי קר משקפים את התפיסה המעמידה בראש מעייניה את הדאגה לאם היולדת, לתינוק ולאיכות הסביבה.

בפיתוח המוצרים הושקעו מאמצי מחקר ופיתוח רבים ע"י מומחים בתחום הביוכימיה אשר בחנו בקפידה כל רכיב ורכיב במטרה להגיע לתרכובות טבעיות, יעילות ובטוחות יותר לשימוש.

מאמי קר שמו בראש מעייניה שני נושאים עיקריים: איכות המוצרים- לא מתפשרים בשום אופן על איכות המוצרים המגיעים אליכם הביתה, משתמשים בחומרים משמשרים על מנת לשמר את המוצרים ליותר זמן ולמנוע מצבים של דלקות עקב מוצר שפג תוקף אחרי משך שימוש קצר.

דבר נוסף שהם לא מתפשרים הוא - שירות לקוחות- כמעט לא ניתן למצוא זמן שלא יענו לכם בטלפון, לא יגיבו לכם במייל, כמעט במיידי, החברה מאוד קשובה לצרכנים ברעיונות לפיתוח מוצרים חדשים, הערות, תגובות ובעצם כל דבר שיש לכם להגיד עליה, הם יקשיבו ויקחו לתשומת ליבם.

מרקם המוצרים חייב להיות קל לספיגה, לא שומני ולא דביק.

חווית הלקוח מהשימו שבמוצר חייבת להיות חיובית.

הבשמים המשמשים במוצרים חייבים להיות טבעיים ונעימים לאף המשתמש.

 

  

מוצר חדש מבית מאמי קר -

חברת מאמי קר שמחה להציג - קרם פנים לתינוק  (האמת, שאפשר גם לך, לא רק לתינוק)

מתוך הרצון להעניק לתינוקך את מירב ההזנה לעור היבש בעונות השנה ,בסתיו ובחורף בפרט, פיתחנו קרם פנים לתינוק המכיל רכיבים צמחיים בלבד !

 

עור הפנים של התינוק העדין מאין כמוהו חשוף למפגעי מזג האוויר כגון שמש ,רוח, חום וקור, דבר שעלול לגרום ליובש, גירויים ואדמומיות.

קרם הפנים החדש של מאמי קר מכיל רכיבים ממקור צמחי בלבד ופותח במיוחד לטיפול בעור הפנים העדין של תינוקות, הקרם מבוסס על :
 

  • שמן קוקוס
  • חמאת שיאה
  • חוחובה
  • שמן קלנדולה

 

רכיבים אלו, הידועים בסגולות המרפא שלהם, מעניקים לעור לחות ,מזינים אותו, ומסייעים לשמור עליו מיובש ומפגעי מזג האוויר.

 

קרם הפנים אינו מכיל :

 

  • בישום
  • שמנים מינרליים ( נגזרות נפט)
  • פראבנים

 

את הקרם ניתן להשיג ברחבי הארץ בכל חנויות התינוקות, ברשתות הפארם, ברשתות הטבע, בבתי טבע, בבתי מרקחת ועוד.

 

מחיר מומלץ לצרכן  44.90 ₪ ל60 מ"ל

 

 

ובקרוב-ג'ל להרגעת העור- יש למה לחכות!

חדש בישראל: רפידות הנוחות של Foot Petals המתאימות לכל נעלי הנשים

 

* הרפידות מגיעות במגוון עיצובים המתאימות לעמומים שונים ומאפשרות לכל אישה לנעול כל נעל שהיא אוהבת בלי להתפשר על הנוחות!

כל אישה שלא מוכנה להתפשר על נעליים אופנתיות ולעתים לא נוחות תשמח לדעת שהגיע לארץ הפתרון המושלם היישר מארה"ב : Foot Petals- רפידות נוחות בעיצובים שונים המתאימות לכל עמום ומגבלה "עיצובית" של הנעל.

 

הרפידות עשויות מחומר PORON (חומר סופג לחצים המשמש את מעבדות החלל של נאס"א) והן מותאמות לכל סוגי הנעליים, 

 

רפידות ה Foot Petals מגיעות בעיצובים המתאימים לבעיות שונות:

*  רפידות לכרית כף הרגל: שומרת שכף הרגל לא תחליק לחלק הקדמי, מונעת "בלט בהונות" לא –אסתטי, בולמת זעזועים ומפחיתות כאבי גב.

 

* רפידות לכל כף הרגל (מהעקב ועד כרית כף הרגל): מונעת החלקה של כף הרגל, שומרת עליה קרירה, יבשה ונינוחה.

 

* רפידות עקב אחורי: מונעות מהעקב מלהחליק אל מחוץ לנעל, עוזרות בבעיות של מידות, ניתנות לשימוש בתוך סנדל/כפכפי אצבע, נעליים שטוחות.

* רפידות כרית כף הרגל לסנדלים/כפכפי אצבע: מונעות מכף הרגל מלהחליק קדימה, מפחיתות את הלחץ על הבהונות, מונעות היווצרות יבלות.

* רפידות נקודות לחץ: מונעות היווצרות של שלפוחיות וסימנים אדומים על גבי כף הרגל. מוסיפות נוחות לאזורים בעיתיים.

* רפידת תמיכה בקשת כף הרגל: מפחיתות את עייפות כף הרגל. עוזרות לחלק את המשקל באופן שווה, מיועדות לנעלי עקב ונעליים שטוחות.

 

* רפידות גמישות לרצועות סנדלים: מונעות מהרצועות ליפול, מונעות היווצרות של שלפוחיות וסימנים אדומים.

* מעצורי סוליה: מוסיפות חיכוך ומונעות החלקה, מגינות על הסוליה משחיקה ובלאי.

* רפידות לעקבים גבוהים: בולמות זעזועים בעת הקשת העקב ברצפה, עוזרות במניעת היווצרות סדקים בעקב, שומרות את העקבים יציבים בתוך הנעליים.

ויש במגוון צבעים ודוגמאות

מחירים לצרכן:

יחידה 29.90-54.90 שקלים

מארז שלישייה 79.90-129.90 שקלים

 

את רפידות Foot Petals ניתן להשיג ברשת חנויות "קליגולה", וברשת "גזית".

 

 

שמרית (ענקית השמרים) הוציאו מוצר שיעניק למאפים שלכם עוד קצת "חיי מדף", כי לכולם מגיע קצת זמן מעבר לזמן ההתפחה השנייה, ועוד יום- יומיים שהמאפה יישמר רק יוסיף לו עוד טעם לתענוג הצרוף של האפייה הביתית.

      

אני לא חובבת שמרים, אפילו די מפחדת מהם, כל מה שאני מנסה לעשות שאחד המרכיבים שלו הוא "שמרים" תמיד יוצא לי עקום.

מה גם שאין לי מיקסר (לטיפולך המסור, אודה) מקצועי שיקל קצת על ידי הענוגות (כן בטח)...

אז את משפר האפיה של שמרית אתם בטוח מכירים, 

הוא שומר על טריות המאפים לאורך זמן

מזרז את זמן התפיחה ומביא למאפה גבוה ואוורירי (כמובן בהנחה שעושים את זה נכון)

ותורם למרקם בצק אחיד ונוח לעיבוד (גם למאותגרי מיקסר כמוני)

 

מה עושים? מוסיפים את תכולת השקית יחד עם השמרים ושאר מרכיבי הבצק.

משפר האפיה מכיל חומרים מייצבים התורמים לטריות המאפה וויטמין c המשפר אלסטיות וגמישות לבצק.

על כל קילו קמח יש להוסיף שקית משפר אפיה של שמרית (כמובן יחד עם שמרים).

כעת ניתן למצוא את משפר האפיה גם בנפרד, ומי שמשתמש בשמרים של חברות אחרות או שמרים יבשים יכול להשתמש במשפר האפיה בקלות ובנוחות.

 

 

ועוד כמה טיפים לאפיה עם שמרים:

בדיקת טריות השמרית-  יש לוודא בנקודת הקניה וגם לפני השימוש בבית , שתאריך פג התוקף לא עבר. שמרית- שקית או קובייה, יש לאחסן אך ורק במקרר (ולא בדלת המקרר...

שימוש בשמרית- שמרית בגרגרים מוסיפים ישירות לקמח, קוביית שמרית ממיסים ב2\1 כוס חלב או מים. לא לשכוח להוריד את כמות החלב או המים מסך הנוזלים שבמתכון.

לישה מתאימה- לאחר הכנסת החומרים היבשים לקערת המיקסר (ללא מגע ישיר של השמרים עם המלח). לשים במהירות איטית ומוסיפים בהדרגה את הנוזלים, מגבירים את מהירות הלישה עד קבלת בצק רך וגמיש הניתק מהדפנות. בסיום הלישה מותחים פיסת בצק קטנה לכל הכיוונים (בצק שאינו נקרע זה מה שאנחנו צריכים, אם הבצק נקרע נלוש אותו עוד מספר דקות.

הקפאת בצק שמרים- ניתן להקפיא בצק שמרים לפני האפיה. זאת כדי להכין כמות כפולה. לאפות מחציתה ואת המחצית הבאה להקפיא. לאחר הלישה  ועצוב המאפים לפני האפיה, מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומקפיאים לפני התפחה שניה. אורזים את המוצרים הקפואים בשקית נפרדת במקפיא.  יום לפני האפיה מוציאים מהמקפיא, מסדרים על מגש  מרופד בנייר אפיה ומפשירים מכוסה לילה במקרר. למחרת מתפיחים בטמפרטורת החדר עד הכפלת הנפח וממשיכים לפי הוראות המתכון.

החלפת קמח לבן בקמח מלא- החלפת קילו קמח לבן בקילו קמח מלא מחייבת הוספת כ 4\3 כוס מים למתכון. (200 מ"ל)

הארכת טריות המאפה- שימוש במשפר אפיה מאריך את טריות המוצר בעוד מספר ימים.

השפעת הטמפרטורה- מומלץ להוציא חומרי גלם מהמקרר כשעתיים לפני השימוש (קמח, חמאה, ביצים, חלב וכו,) טמפרטורת הבצק משפיעה רבות על קצת תפיחת השמרים.

מתכון חלבי או פרווה- לקבלת מתכון פרווה יש להחליף חלב במים וחמאה במחמאה. ממרח שוקולד חלבי בממרח פרווה, וחלב פרה בחלב סויה.

הפיכת מתכון עם סוכר למתכון ללא סוכר- ניתן להשתמש במוצר "כמו סוכר" ע"פ הוראות היצרן.

 

 

רוצים מתכון לחלה קלועה לשבת?

 

מרכיבים ל2 חלות:

1 קילו קמח.

1 קוביה או שקית שמרית

1 שקית משפר אפיה

4\3 כוס סוכר (150 גרם)

1 2\1  כוס שמן קנולה

2 ביצים

1 2\1 כוסות מים פושרים

כפית מלח.

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל החומרים לקערה, מוסיפים בהדרגה א המים ולשים עד קבלת בצק אחיד.

משהים למנוחה בכלי מכוסה (מגבת למשל) כ15 דקות

צרים 6 רצועות ומכל 3 קולעים חלה אחת (צמות צמות..)

מניחים על מגש מרופד בנייר איה לתפיחה עד הכפלת הנפח.

מורחים בזהירות ביצה טרופה ומפזרים שומשום או פרג (מה שאוהבים)

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, אופים 35 דקות או עד שהחלות זהובות.

 

מאז שהכרתי את בעלי אני מנסה לשמור קצת יותר על עצמי ועל הבריאות שלי, תמיד יש לו טיפים איך לאכול יותר בריא ומה להוציא מהתפריט השבועי כדי לא ל"זבל" את הגוף

הוא גם הרופא הפרטי שלי ושל רוב המשפחה והרבה באים להתייעץ איתו כי הוא כזה "יודע הכל" במלא נושאים...

משהו אחד הוא לא הצליח לגמול אותי ממנו..

הנקניקים הפחות בריאים (כאן מותר רק פסטרמה) אז אני בשושו קונה לי את הסרוולט ולעיתים רחוקות את הקבנוסים הקטנטנים ומעלימה אותם...

 

חברת "מעדני יחיעם",מפתיעה עם פיתוח חדשני, ומשווקת לראשונה מוצר חדש בתחום הקבנוסים:

        נשנושי קבנוס – אריזת חטיפי קבנוס קטנים ודקים במיוחד, בטעם עשיר ובארומה נפלאה, ההופכים את הקבנוס לחטיף האולטימטיבי. מלבד הטעם הנפלא, מדובר בפיתוח ראשון מסוגו, הנעשה באמצעות טכנולוגיה ייחודית שפותחה ב"מעדני יחיעם", המביאה לצרכן חוויית אכילה חדשה, השמה דגש על גודל, איכות וערכים תזונתיים.  

הק בנוס הנו נקניק שמקורו במטבח הפולני, העשוי בשר בקר. לרוב משמש הקבנוס לאירוח וטיולים, בעיקר בשל יכולת השימור של הנקניק ללא קירור, ובשל גודלו וצורתו המקלים על נשיאתו.

הקבנוס יכול לשמש כחטיף אנרגיה מזין ועתיר חלבון, נפלא כארוחת ביניים ולאכילה מחוץ לבית, בשעות העבודה, בשילוב האימון הגופני וכו'. נשנושי הקבנוס החדשים ישווקו באריזת 125 גרם, מעוצבת ושומרת טריות.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, "נקניקי הקבנוס חוללו לא פחות ממהפכה על מדף הנקניקים והנחילו חוויית אכילה חדשה, כזו ששמה דגש על טעם וארומה ומורגשת הרבה יותר בזכות גודלו והעידון של הנקניק.

מעדני יחיעם הייתה הראשונה להשיק בישראל את סדרת נקניקי ה"דק-דק" והמשיכה בפיתוח של מוצרים דקים, בהם סדרת קבנוסים "דק דק" בטעמים. המוצר החדש מעניק חוויית אכילה חדשה, בהיותו מוקטן יותר ובטעם ייחודי. 

 

ולא, לא מדובר הפעם בתרופות  (ראה ערך נורופן) ולא בעלים , יוגורטים  או כדורי טבע  שונים ומשונים... :/

הברווזון המכוער הזה שהפעם מנסה לחקות ברבורים יפים יותר ממנו, (כשחושבים על זה , המתקן המעפן הזה באמת נראה כמו איזה ברבור.. מזווית מעוותת למדי..) ולפי הניחוחות שיוצאים ממנו יש לו סיכוי לא רע להפוך לדבר הבא (או לפחות מוצר השנה הזאת, אם התחרות עדיין לא הסתיימה)

על מה לעזעזל אני כותבת??

 

דאק סטריפ!!   

סבון הנצמד לאסלה מנקה ומחטא ומבשם על הדרך..

סבון הנצמד לאסלה? נפלתי על הראש? לא, לא הדבר הגדול והמגושם הזה שפעם היו משתמשים בו לניקוי הידיים והיה מלכלך לנו את כל הכיור מהשאריות, את הדבר הזה יהיה קצת בעייתי להדביק על דופן של אסלה.. וחוץ מזה כולם כבר עברו למאה הנוכחית וסבון מוצק זה הכי שנות ה-70... כולם עכשיו בנוזלי כמובן.. כמה שפחות נקודות מגע כשידיים לא נקיות..

נצמד לאסלה? יש את המתקן הזה, (שאם שואלים אותי, אף אחד לא באמת יודע איך קוראים לזה) שנצמד לאסלה ובכל שטיפה עושה קולות של "אני עושה פה קצף -אם אני איכותי מספיק.. וגם צבע.. אם אני של חברה מסויימת מאוד.."

וכל זה כמובן במקרה שמורידים מים באסלה לאחר מעשה, ובעיקר מהניאגרה...(מיכל מלא, חצי מיכל.. איזה בעסה להיקרא מיכל בימינו..) (ויסלחו לי כל המיכליות... )...

ולא מנסים פה לחסוך במים ובכל שימוש ממלאים גיגית מהאמבטיה של הבוקר ועם זה גם חוסכים במים, גם מחטאים את האסלה (כי הרי סבון גם ככה יש..) וגם כל פעם עושים לאסלה שטיפה רצינית...

אז מה עושה המתכלה ללא מתלה שלנו?

  • מקרצף
  • מנקה
  • מחטא

 

לא עוד מתלה מלא חיידקים (הרי כל הגברברים שלנו עושים עליו בול פגיעה .. בעיקר מאותגרי הגיל... או השכל..)

פותחים את השקיק, מורידים שכבה אחת ומדביקים על הדופן, קל ופשוט מזה?

כל הזמן ריחני (עד שנגמר לזה .. אהם אהם..)

ויש 10 כאלה באריזה..

ומגיע בשלושה ריחות לבחירתכם: לבנדר ים  והדרים .

 

שאלות?

 

קיבלתי הזמנה אישית  על אירוע טיפוח ויופי שעומד להתקיים בקרוב -
מפגש חוויתי ומעשיר בו נלמד על הדרכים לטיפוח השיער ממומחים מהשורה הראשונה בארץ ובחו"ל ונהנה מפעילות חוויתית .

באירוע נאכל ארוחת בוקר טעימה, נקבל טיפים לטיפוח השיער , נהנה מטיפול בידי מומחה ונתנסה במוצרים חדשים שהם פרי חיבור בין מדע וטבע.

- - - -
ביום חמישי, 29.7.2010, התכנסנו בשעה 10:00 בבית הירוק  בת"א לאירוע מיוחד  שכולו יופי וחוויה.

הכנו מובייל שמורכב מחמסה, סבונים וחרוזים (היצירתיות שבי פרצה החוצה- העתקתי משכנותיי, כידוע אינני כשרונית במיוחד..)

קיבלנו טיפול מפנק לשיער, התנסינו במוצרים החדשים של פנטן וקינחנו בפרח צהוב על הראש. (תמונות שמורות במערכת).

כמובן שהיתה ארוחת בוקר קלילה והרצאות ממיטב נציגי פרוקטר אנד גמבל- והפעם סדרת הטבע של פנטן פרו וי.

שמענו הרצאה מפי ד"ר פראוקה נוסר באינגליש (למאותגרי השפה מבינינו- שזה בערך 98% מהמשתתפות באירוע חולקו אוזניות לתרגום סימולטני ע"י מתרגמת מקצועית-אני עד עכשיו מתפעלת איך היא עושה את זה בו בזמן..) הד"ר המדוברת הגיעה אלינו מארצות הברית  (היא המדענית הראשית במעבדות פנטן) הציגה לנו את צמח הקאסיה - שהוא צמח רב שנתי הצומח במהירות וייחודי להודו וסין (ועכשיו גם אלינו- כי קיבלנו זרעים שלו, לשתילה בבית .. אז אני הולכת לשתול אותו ולחכות שגם אצלי בבית יהיה את הריח המדהים שלו) הוא מצמיח פרחים צהובים וידוע בקליפתו הריחנית. יש לו תכונות טיהור, וניקוז רעלים ויכולות הריכוך הטבעיות שלו רלוונטיות מאוד לטיפוח השיער, יכולות הריפוי המגוונות של הקסיה משמשות להקלת כאב, טיפול במחלות עור,:/ יתר לחץ דם ודלקות עיניים (הולכת לזרוק את כל ארון התרופות..).

בנוסף גם קיבלנו הדרכה ממעצב השיער מוריס פרג' על טיפול נכון בכל סוגי השיער הישראלי (היבש והדהוי והצבוע...    ).

קיבלנו את ערכת המתנות שלנו והתחפפנו (תרתי משמע) לביתנו...

 

 

 

עכשיו כמה עובדות על פנטן-

 

  • סדרת מוצרי פנטן מבוססת על חומצות אמינו המעניקות לשיער חוזק וגמישות.

 

 

  • ישראל היא המדינה מס' 1 בעולם בצריכת שמפו לנפש. זאת, בשל תנאי האקלים בארץ והמודעות הגבוהה להיגיינה אישית. אנו הישראלים, חופפים בממוצע 5 פעמים בשבוע וכ- 40% מאיתנו אף חופפים מדי יום (באירופה הממוצע הוא שתי חפיפות בשבוע). לכן, בעוד שבאירופה גודל השמפו הנמכר ביותר הוא 200 מ"ל בישראל הגודל הנמכר ביותר הוא 700 מ"ל!

 

 

  • פירוש המילה 'פנטן' ביוונית הוא 'כל הדברים הטובים'.

 

 

  • מקור שם המותג הוא במרכיב הפנתאנול, הידוע יותר בכינויו פרו-ויטמין B5. בשנות ה-40 פותח מרכיב זה כתרופה, ורק במקרה התגלה שיש לו גם תכונות המשפרות את הבריאות והאלסטיות של השיער.

 

 

  • פנטן הושק תחילה באירופה, אולם בשנים הראשונות לא ניתן היה להשיגו מחוץ ליבשת, אך תיירים אמריקאים שגילו במקרה את השמפו התלהבו ויצרו לו מוניטין חיובי. סוחרים שהבינו את הפוטנציאל החלו לייבא את השמפו לארה"ב באופן שוטף בשנות ה- 50. ב- 1985 רכשה פרוקטר אנד גמבל את פנטן והחלה לשווקו בכל רחבי העולם.

 

 

  • מוצרי פנטן אינם מנוסים על בע"ח מאז שנת 1998. חברת פרוקטר אנד גמבל, יצרנית פנטן, פיתחה עשרות אלטרנטיבות לניסויים, והיא היום מובילה עולמית בתעשיית הקוסמטיקה ביישום אלטרנטיבות לניסויים בבעלי חיים.

 

         על כאלה אני ממליצה לעשות ניסויים

 

סדרת הטבע החדשה של פנטן משלבים את הטכנולוגיה המדעית של PRO-V עם כוחו של צמח הקסיה.

הסדרה קובעת סטנדרטים גבוהים של קומפלקס הקסיה המספק יתרונות יוצאי דופן מבחינת חלקות השיער, הברק שלו וחוסנו הניכר לעין.

 

בסדרה קיימים 4 תכשירים-

שמפו, מרכך, מסכת הזנה וסרום.

 

הכל מיועד לשיער חלש או עדין.

 

 

לפני כשבוע הייתי באירוע של חברת כתר (פלסטיק, אם אתם מתעקשים..) .

מסיבת עיתונאים לקראת השקת מוצרי קיץ  שלהם (ואני שם! מה הקשר? הוזמנתי.. מה, לא אלך? )

האירוע התקיים על גג בנים גיתם (כן, משרד הפרסום, יחסי הציבור ומה לא..) ברמת החייל בת"א.

אספנו טרמפיסטית עם החתיך שלה ויצאנו לדרך לת"א.. בשעות הבוקר,נסיעה שכולה תענוג.. (הפקקים.. כמה מכוניות על הכבישים? אולי תמצאו לכם כבישים אחרים לנסוע בהם? למה דווקא איתנו בדיוק באותו רגע?)

הגענו למקום, סמוך לתחנת משטרה איזורית,( שזה בכלל, תענוג אחד גדול בפני עצמו)

מייד הועלו בי זכרונות מהמקום שעברתי בו לפני כמה שנים.. הנוסטלגיה.. קוקו.. אויש, רק לא זה שוב.

אספנו את הילדוד'ס, ונכנסנו לבנין, עלינו לגג (לא כזה גדול כמו שזה נראה) ...

קיבלנו פולדר של עיתונאים, והרגשנו לרגע חשובות.

היתה שם תצוגה של המוצרים החדשים של כתר...

משהו שתפס לי את העין כבר מההתחלה זה הקול בר)cool bar(    מתקן שומר קור ושולחן קפה במוצר אחד. יכול לשמש כשולחן צד וכשהוא פתוח (הפלטה העליונה עולה) כמתקן אחסון וקירור משקאות (שמים המווון קרח בפנים ומוסיפים פחיות ובקבוקים לקירור), וגם שולחן בר מדליק. (280 ש"ח)

עוד היה שם מתקן ירוק עגול.. מסתבר שזה ארגז חול מצד אחד ומצד שני אפשר להשתמש בו כבריכה, יש בו הגה שאפשר לפרק וגם מכסה להכל שזה בכלללל.... שימושי ופרקטי מאוד! (מכל מיני ברחשים ויצורים שבאים לשתות או ...לעשות את צרכיהם לצד הדלי של הילד) 160 ש"ח)

 

אחרי שהתרשמנו מכל המוצרים שלהם (והיה שם הרבה יותר מהשניים האלה) נכנסנו להסברים מכל מי ומי בכתר, אם זה מעצבים, משווקים, מנכ"לים וכדומה..  אנחנו היינו בתחום הילדים, סגרנו לנו פינה על הספות עם הילדים והשתדלנו לא לעשות יותר מידי קולות  (אנחנו נורא השתדלנו, הילדים השתדלו יותר, אבל זה לא ממש הלך להם, אז מידי פעם יצאתי החוצה להרגיע (להשתיק ולהחליף טיטול- משהו שממש לא התקבל בעין יפה אצל אחת העובדות בגיתם, חכי חכי שיהיו לך ילדים..) את הגורם המפריע.

 

 האתר של כתר http://www.keter.com 

 

 

 

לפני כשבוע קיבלתי הודעה אישית במסר (יו, חושבים עלי, איזה כיף!)  לגבי אירוע ריחני ואביבי שעומד להתקיים ביום שני 10.5. מאוד סיקרן אותי העניין, ועם כל התגובות החמות על האירועים השווים של תפוז בכלללל לא היתה בכלל שאלה אם ללכת (ברווור שכן!)

הארוע היה בשני מחזורים, בבוקר ואחרי הצהריים.. אני בחרתי את הבוקר (מה שהתברר כבחירה נכונה בהחלט, ביחס לפקקי הענק באיילון בשעות אחרי הצהריים..)

נחזור רגע ללילה קודם, כמובן שלפני  משהו שאני מתכננת ללכת הכל יתחרבש לנו.. והילדים בכלל לא ישנו, היה לילה חם במיוחד (ורק הלילה הזה-אחרי, נזכרנו שיש מזגן ומצאנו את השלט האבוד) וכל כמה דקות שלומי הסתובב לכל הצדדים והכיוונים שיש (וגם כאלה שהוא המציא משלו) והוא גם ישן איתנו במיטה (נווו, כן כן אני יודעת שזה לא בריא במיוחד.. ושיעבור כבר לחדר שלו.. עזבו אותי מזה)  ואנחנו, שנינו מצאנו לנו את הפינות, וטוב שיש מיטת תינוק-עריסה בצידי המיטה אחרת היינו מוצאים את עצמנו ממזמן על הרצפה הקרה (והנעימה... מממ.. אולי כדאי לאמץ את הרעיון הזה..?) 

יובלי בכלללל לא התכוון לישון, זה היה ממנו והלאה, רחוק אלפי שנות אור (או אולי שינות אור?..) והוא גם החליט שהלילה זה הזמן להיגמל מההנקה  וכל שעתיים קיבל בקבוק ובכה על הבקבוק הזה...  בשעה 05:00 התעייף ונרדם (עד 7...) 

אז הבוקר התחיל על רגל שמאל, אבל השתפר במהלך היום..

קטי שלחה לי הודעה שהיא מצטרפת אלי לנסיעה עם דניאל שלה, ובדיוק יש לי גם כסא בטיחות להושיב אותו (של שלומי כמובן..)  והוא מגיל לידה ככה שיצא טוב.

הגענו לשם אחרי שעמדנו קצת בפקקים בכל זאת (איילון, זה לא שיש ברירה אחרת..) , היה עוד אירוע שם להסתדרות המורים, כמעט נכנסנו לשם, נראה יפה (ובמחשבה לאחור אצלינו היה יותר שווה..).

נרשמנו, חתמנו על טפסים שמאפשרים לפרסם תמונות שלנו שהצלמים יצלמו שם.

והתחלנו לסייר..

אז מה היה לנו שם? 

:kissעמדה של הכנסת זר פרחים בגוונים של סגול-לבן   - כל מי שחשקה בזר פרחים כלשהו יצרה לעצמה זר ייחודי משלה.

עמדה של צילומים עם אביזרים שונים(כובעים, צעיפים, פונצ'ו ואפילו גיטרה!  עומדים ב"סט הצילומים" מולך מללמת אינטרנט קטנה, מנחים אותך לעשות תנועות גדולות (כי זה אורך בערך 10-15 שניות סה"כ) נותנים לך להחזיק בקבוק מרכך (ואני החזקתי ביד השניה שלי את יובלון ) ואחרי כמה דקות יוצא ספרון עם מלא דפים שאם מדפדפים מהר מהר יוצא ריקוד... ממש נחמד... כמו הדברים האלה שניסינו לעשות בבית הספר.. בספרי הלימוד...  או שזאת רק אני?..

עמדה של חיבוקים- בד לבן שממנו יוצאות שתי ידיים שמחבקות רק את מי שרוצה (בדרך כלל היה שם איזה איש צוות שהתחבק עם הידיים האלה.. וזה היה יפה כי המדים שלהם היו בצבע שחור, והעמדה היא לבנה אז.. ניגודי הצבעים היה יפה.. וגם השימוש שהידיים עשו בסופו של דבר כי זה לא היה ממש מובן.......)

והאוכל.. האוכל... מה אני אגיד לכם.. אני לברונו אכנס בפעם הבאה שאהיה בעזריאלי ויהיה לי קצת זמן.. אחחח.. כמה שזה היה טעים...   סלטים מעניינים, פוקצ'ות קלויות עם סלמון ועם סינטה וירקות.. אממממ... וגם יוגורט גלידה (פרווה אבל מפתיע בטעם שלו) עם תוספות מוזלי, וסלט פירות ותותים, ופקאנים, וצימוקים.. ורק לכתוב את זה אני מריירת פה...  ;)

 

אחרי שאכלנו טוב הפנו אותנו לאולם ההרצאות.

היתה הרצאה על ניחוחות, על צבעים וניחוחות, על המרכך החדש (לנור של פרוקטור אנד גמבל שחוזר לארץ, ומסתבר שהכי טוב זה להשתמש במרכך של התינוקות- הלבן, גם לבעלי עור רגיש יחד עם תינוקלין.. עושה ריח בבית.. כאילו הרגע חזרת מבית החולים עם התינוק החדש...) יש בו מין קטע בזמן שהבגד מתכבס ונרטב הוא מחדיר לבד חלקיקים מיקרוספקופיים וכשלובשים את הבגד (גם אחרי שבועיים בארון) הם מתפוצצים במגע(למשל.. חיבוק...) ומפיצים את הניחוח של המרכך.. אותי הם קנו.

 

בסוף ההרצאות קיבלנו את המרכך לניסיון ו2 מגבות גדולות. היה ממש שווה לבוא ולהיחשף למרכך הזה, ואם אראה אותו בחנויות אני בטוח אקנה, האריזה הרבה יותר קטנה מהמרככים שיש בשוק וכשעושים קניות וחוזרים הביתה עם המוני השקיות זה משהו שכדאי לחשוב עליו...

 

בקיצור, היינו, נחשפנו, אהבנו וחזרנו הביתה לא עייפים אבל מאוד מרוצים!

 

עדכון- אחרי כמה כביסות עם המרכך של לנור הכביסה באמת יוצאת ריחנית במיוחד, ולאחר שפשוף של הבגד הניחוח באמת מתגבר!! אותי הם קנו.