ביקורות והמלצות

ביקורות והמלצות, על מסעדות,בתי מלון, סרטים וכל מה שמעניין

חיפוש באתר

מצרכים:

4 נתחי סלמון/ פורל ים טרי

לימון

שמן זית

צמחי תבלין (עלי אורגנו, בזיליקום, קורנית)

מלח גס

עגבניות שרי (אופציונלי)

לימון סחוט

מלח

אופן ההכנה:

משרים את נתחי הסלמון עם מלח ולימון למשך 40 דקות

שמים את נתחי הסלמון בתוך תבנית על נייר אפייה

מזלפים שמן זית ושמים ועלים של אורגנו \ בזיליקום \ קורנית

מעל לבזוק מלח גס

אפשר לשים עגבניות שרי בצדדים

 

מחממים תנור ל200 מעלות ומכסים בנייר כסף למשך 25 דקות

לאחר מכן מסירים את נייר הכסף מורידים את חום התנור ל 180 למשך 20 דקות

 

בתאבון!

 

 

המתכון באדיבות חזי מרודי

 

 

 

חברת "בלדי" המתמחה בעיבוד, ייצור, ייבוא ושיווק של מוצרי בשר, בקר, עוף ודגים משיקה בימים אלו מוצר חדש שמגיע למקררי רשתות השיווק: סטייק פורל-ים נורבגי, הנבחר כמוצר השנה של חברת "בלדי" אשר חוגגת בימים אלו  100 שנה להיווסדה.

 

פורל-ים נורבגי הנו דג ממשפחת הסלמון אשר מגיע היישר מהפיורדים הידועים של נורבגיה, צבעו אדמדם ובשרו עסיסי הודות לתכולת השומן הבריא. 

הדג עשיר בחומצות שומן מסוג אומגה 3, אשר מיוחסות להן השפעות בריאותיות חיוביות. בנוסף: 100% דג! לא מעובד!ללא כימיקלים! ללא תוספת מים!

ישנו קונצנזוס ציבורי לגבי הערך הבריאותי הגבוה שבאכילת דגים. 

מחקרים אחרונים בתחום הוכיחו קשר בין צריכת דגים ובין ירידה באחוזי הסיכון למחלות לב, שבץ ואלצהיימר. 

כיום פורל ים נחשב מזון עשיר בחלבון ודל בשומן רווי. 


משקל אריזה של סטייק פורל-ים נורבגי נע בין 800 גרם ל- 1.2 ק"ג.

 

מחיר מומלץ לצרכן של סטייק פורל-ים של חברת "בלדי" נע בין 44.90 ש"ח לבין 49.90 ש"ח לק"ג.

ניתן להשיגו ברשתות השיווק הבאות: מחסני השוק, סופר ספיר, ויקטורי, שופרסל, סופר ברקת, רשת קו-אופ שופ, מגה, יוחננוף, מחסני להב, פרש מרקט ורמי לוי.