ביקורות והמלצות

ביקורות והמלצות, על מסעדות,בתי מלון, סרטים וכל מה שמעניין

חיפוש באתר

בימים שיש לי קצת יותר זמן בבוקר ויש לי פרטנר לארוחת הבוקר אני אוהבת להכין שקשוקה.

לבד קצת מבאס לאכול.

הנה המתכון השלם, בהמשך יש קיצור תהליכים.

 

5-6 עגבניות רכות, חלוטות וקלופות

כף שמן

כוס וחצי מים

פטרוזיליה קצוצה

קופסת רסק עגבניות קטנה (אפשר גם בלי)

חצי בצל בינוני או 1 קטן קצוץ

גבינה קשה או חצי קשה (צפתית, בולגרית, קשקבל מה שאוהבים) בחתיכות גסות

מלח פלפל

פלפל ירוק חריף (אפשר גם גבלי למי שלא אוהב חריף)

 

 

מחממים את השמן במחבת גדולה, 

מטגנים בצל, שום, 

מוסיפים את העגבניות, מבשלים עד שהן טיפה מתרככות.

מוסיפים מים, מבשלים עד שהעגבניות רכות לגמרי.

מוסיפים רסק, פלפל חריף, את הגבינה שנבחרה.

ובסוף- יוצרים גומות קטנות לביצים- ושוברים בעדינות את הביצים לתוכן.

זורים מלח ופלפל לפי הצורך.

 

אני אוהבת לערבב את החלבון קצת.

לסגור את המכסה ולבשל עד רמת רכות החלמון החביבה עליכם.

 

מעבירים לצלחת, מפזרים קצת פרוזיליה מעל.

חלה שנשארה משבת, לחם פרוס טרי או לחמניה שהילדים שכחו על השיש- הכל הולך!

 

לבריאות!!


 

 

ועכשיו, קיצור תהליכים:

אוליביה שיחררו למדפים את המוצר הבא:


יש גם בגרסא לא חריפה.

 

יוצקים את הרוטב למחבת.

מחממים.

מוסיפים 4-5 ביצים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה עד שהביצים מוכנות.

 

סה טו!

 

טעים ולא נופל מהכנה ביתית, רק חוסף עבודה וזמן. ממליצה בחום!