ביקורות והמלצות

ביקורות והמלצות, על מסעדות,בתי מלון, סרטים וכל מה שמעניין

חיפוש באתר

 

 

במקרה נשלחתי לסקר רשת חדשה של פרעצלים שנפתחה בארץ, הסניף הראשון- קניון הזהב בראשון לציון .

מה זה פרעצל? סוג של כעך (בייגלה) גדול במקור מגרמניה ומוכרים אותו בדוכנים בכל מיני מקומות בעולם (תאילנד וניו יורק עם הכי הרבה "סניפים")  הישראלים שמגיעים לתאילנד ומקבלים קלקול קיבה מהאוכל, מוצאים נחמה בפרעצלים החמים והפריכים שלא עושה צרות בבטן.

אין חייל שמשתחרר מהצבא ועושה את הטיול הגדול ולא רואה את הדוכנים מכל עבר.

דודה אן שכנראה היא בת זוגו של הדוד סם הגיעה לכבוש את הארץ בקרוב עם סניפים חדשים (אילת, תל אביב,ירושלים...)

הבצק הוא בסיסי, מתכון סודי שעובר במשפחת הדודה בטעם חמאה (פרווה)  והוא הכי טעים כשהוא חם חם (וכאן מוציאים לך את המנה חמה, טרייה וטעימה!)

הפרעצלים מגיעים עם מגוון תוספות

מתוקות (סוכר-קינמון מעלף!, חמוציות מיובשות, שקדים מתוקים, אבקת סוכר, שוקולד צ'יפס, צימוקים)

ומלוחות(פלפלי חלפיניו, שומשום,פפרוני מעושן, שום והלהיט התורן- נקניקיה עטופה בפרעצל!)

 

יש אפשרות לבחור את הפרעצל שלך ארוך או חתוך לחתיכות ואפוי כחטיפים (המלצה שלי- ללכת על הנקניקיות- זאת גרסה קצת שונה למשה בתיבה שלנו ועדיין טעימה מאוד)

זה מתחיל ככה 

 

ויוצא ככה 

אפשר גם לבחור מטבל מתוק- דבש, שוקולד, מייפל וריבת חלב

או מלוח- חומוס, טחינה, חצילים בטחינה,אלף האיים,  חרדל וקטשופ

הרשת כשרה פרווה-בשרי.

ההריון האחרון לא השאיר לי יותר מידי להוריד אך אני מכירה את הגוף שלי, והריון זאת לא סיבה להעלות במשקל בשבילו- תקופת ההנקה כן (ושלא יעבדו עליכם עם השטויות של הנקה מורידה במשקל.. כן, במקרה שאוכלים טוב, רגוע, אוכל חם וטרי (ולא שותים את הקפה מ10:00 בבוקר ב20:00 בערב, במקרה הטוב)

עד שסוף סוף לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי לשמור על מה שאני מכניסה לפה,  יום, יומיים.. (עברתי שבועיים במגמת ירידה ) התחלתי לאכול יותר מסודר, פחות שטויות במהלך היום, אם "בא לי משהו" אז זה יהיה פרי או ירק ולא שוקולדים למינהם...

 

ואז באה דודה אן והרסה הכל...

 

הסניף הראשון ממוקם בקניון הזהב ראשל"צ, שער פאריז, מתחת למדרגות הנעות.

תעשו להם לייק בפייסבוק