מסעדות
מסעדות
לב רמת גן, מתחם הבורסה. בטוח הייתם שם. מרכז עסקים ענקי ועמוס לעייפה ביום ומסתבר שגם בערבים המקום שוקק חיים.
לפני כחצי שנה נפתחה ברחוב החילזון מסעדת שף כשרה! ומי כמוני יודעת כמה קשה למצוא מסעדה טובה וכשרה שאוכל לסעוד בה עם בעלי...
הפעם לא דגמתי אותה עם בעלי, זה היה הסיפתח, אלא הגעתי עם חברה במסגרת יום חופשי שלה ושלי.
חניה מצאנו ממש בפוקס, שמנו פנגו ואת פעמינו אל המקום.
לא התבלבלנו והלכנו לדומיניק הקונדיטוריה המיתולוגית, למרות שהשם מסגיר שזו אותה רשת כך שהרף כאן גבוה מלכתחילה ברמת האוכל :)
דומיניק קיטשן בר נפתחה בבעלות של 3 שותפים שמנהלים אותה ביד רמה מצד אחד ובאווירה ביתית ומשפחתית מצד שני.
במקום מתחם vip לעריכת אירועים פרטיים המאכלס עד 30 אנשים, כשבכל המסעדה 100 מקומות ועוד מתחם חיצוני המכיל 40 מקומות.
המסעדה ערכה לאירועים, כנסים, אירועי חברה, מפגשים, פרידות, פגישות והכל בעצם.
האווירה הלחוצה והחמה שבחוץ לא מורגשת בתוך המסעדה ואפשר להנות מארוחה קלילה, רומנטית או מנת צהריים בכיף ולהתנתק מההמון.
במקום יש מוזיקה נעימה המשרה רוגע על הסועדים (בערב המקום הופך לבר מסעדה והתפריט מוחלף במנות ערב ואלכוהול משובח).


קרפצ'יו סלמון -צנונית, עלי כוסברה, נגיעות מלפפון ירוק, צ‘ילי, מלח ים, שמן זית ומיץ לימון.
הצ'ילי מאוד הוסיף למנה! נגיעות של חריפות שמקפיצות אותה על אל.
סינטה כבושה, עגבניות לחות, ארטישוק ירושלמי, איולי אריסה
מוגש על ברוסקטה שזופה, לאוהבי הסינטות.
פטה כבד מוגש לצד קרוסטינים וקונפיטורת עגבניות שרי.
מעולה! הקונפיטורה היתה מהטעימות שאכלתי! והשילוב בין המרכיבים במנה- מושלם!
פילה לברק- קוסקוס, עגבניות מיובשות, שעועית ירוקה טרייה ולימון
הדג עשוי טוב, מוגש על מצע קוסקוס מתובל לצד שעועית ירוקה. מנה טעימה מאוד.

ב"דומיניק קיטשן בר" מציעים אוכל טוב, אווירה צעירה ועיצוב חמים ומוקפד, התפריט כשר ומגוון. בתפריט ניתן למצוא מנות דגים ובשרים בסגנונות שונים, מבחר עשיר של סלטים טריים, שלל מנות צמחוניות, טאפסים מצוינים ולקינוח הסעודה גם פינוקים מתוקים במיוחד. בשעות הצהריים מצפות לבאי המקום מנות ספיישל נבחרות במחירים נוחים.
בשעות הערב ניתן להתענג מהאוכל הנהדר על הבר, קוקטייל או כל משקה אלכוהולי אחר לבחירתכם.
בחלל המעוצב של המסעדה, ניתן לקיים אירועים פרטיים מכל סוג שהוא עם 100 החל מהשעה 17:00 בימים א –ה. במקום פועל גם חדר VIP, המתאים ל- 30 איש ומצויד במיטב האבזור הדרוש לאירוע.
דומיניק קיטשן בר , שעות פתיחה 12:00-23:00 , החילזון 5, רמת גן
03-6774494
פעם, כשהיינו צעירים ויפים והיה מתחשק לנו לצאת למסעדה חלבית מעולה, היה לנו מקום שהיינו פוקדים על בסיס קבוע לפחות פעם בחודש.
באיזור התעשייה של ראשון לציון.
באיזשהו שלב הביקורים התמעטו מחוסר זמן ופתאום המקום נסגר.
מאז לא מצאנו מסעדה חלבית מצויינת ברמה של המסעדה ההיא.
בכל פעם ניסינו מקומות כאלה ואחרים אך אף אחת לא הגיעה לרמה ההיא.
עד שהגענו לכרמיז.
מסעדה איטלקית בסגנון כפרי בלב ליבה של מודיעין, כשרה למהדרין חשוב לציין, שגם הציבור הזה, שלא פעם מדיר את רגליו ממקומות שפתוחים בשבת למרות שהם מקפידים על כשרות בימי חול ולא מקבלים את התעודה הנחשקת בגלל שהם פתוחים ביום חופש היחיד בשבוע.
את המקום מנהלים ביד רמה יפית וכרמי, בני זוג שניהלו פיצריה אחת מרשת פיצריות והחליטו להתרחב ולהיפרד מהרשת, להיות עצמאיים בשטח.
המציאו מנות, ניסו אותן, מה שהצליח - נכנס לתפריט ומה שלא- נכנס בגרסה אחרת ומוצלחת לאחר שיפורים וטעימות רבות.
ההקפדה על הפרטים, מורגשת היטב גם בצוות המסעדה: הם אוהבים להגיש, לגלות טעמים חדשים ולהותיר חותם עם האוכל שלהם.
יפית וכרמי הם בני זוג, אך המקום מתנהל כמשפחה ורואים את זה לא רק ביחס, אלא גם באווירה הכללית השוררת במקום. מרגישים בבית.
יודעים עוד משהו? כנראה שהתבלין הסודי (בבית קוראים לו"אהבה") נמצא שם בשימוש נדיב מתמיד.
הנה כמה מנות לדוגמא:
פיצה נאפולי נהדרת למבוגרים, המון ירקות קלויים (פלפל, חציל, בצל),פטריות, זיתי קלמנטה חצויים
פיצה מרגריטה לילדים- עם התוספות שהם בחרו
סלט יווני צבעוני -
מגוון ירקות טריים, גבינה בולגרית וזעתר. ואיך אפשר בלי מקל פוקאצ'ה הישר מהתנור?
היתה כאן סוג של התעקשות על רביולי אז הוזמן גם רביולי גבינות ברוטב שמנת פטריות- מדהים, הילדים ליקקו את האצבעות!! (וההורים ליקקו את הרוטב :)
כמה פשוט-ככה טעים, אצלי זה אף פעם לא יוצא טעים כמו הטעם האמיתי...
ניוקי פורפורה מעלף!
כאחת שלא חובבת סלק מילדות, המנה הזאת העלתה את רמת הסלקים כמה דרגות מעלה.
הניוקי קיבל צבע מעלף! ניוקי המוכן במקום ברוטב שמנת בנדיבות עם סלק, קונפי שאלוט, ובזיליקום
אחרי כל זה כבר היינו מפוצצים למדי, אך שיכנעו אותנו לא לוותר על הקינוחים אז עשינו כן עם הראש כשהיה את הביס עדיין בפה וכבר הגיעו לשולחן קינוחים כמו שרק בכרמיז יודעים להכין:
קראמבל גבינה ותות בתוך צנצנת, מוס שוקולד איטלקי בצנצנת אף הוא ושוקו פרלינים משובח. תענוג בכל ביס.
כרמיז פונה לכולם, לאמהות בחופשת לידה בבוקר, הרצאות וסדנאות אינטימיות לבראנץ', ארוחות צהריים למשפחות ופינות רומנטיות בערבים.
לארוחת הבוקר הבטיחו לי שכדאי להגיע, רק כדי לצפות בפלא של "שקשוקה על מחבת פוקצ'ה" שקשוקה שכלי הקיבול שלה הוא בצק בצורת מחבת ואפשר לאכול ממנה ואותה.
המקום גם מעניק פתרון לאירועים קטנים כמו למשל בריתות, ימי הולדת וחגיגות שלא מצריכות לשכור אולם שלם לשם כך.
את האירועים ניתן לערוך במתחם הפנימי שמכיל כ60 אנשים, ובמרפסת רחבת הידיים שיכולה לאכלס 80-100 איש.
בכרמיז מזמינים אתכם ליהנות מאוכל איכותי ובריא אשר ישיב את החוויה המשפחתית.
בעידן המודרני, פעמים רבות הזמן המשפחתי נזנח מאחור וכתוצאה המשפחה סועדת ארוחות "מיקרוגל" או שהאם מבלה את כל אחר הצהריים בהכנת הארוחה ובקושי מספיקה לבלות עם הילדים. כרמי'ז מעניקה הזדמנות ליהנות מחיק המשפחה בשילוב אוכל טוב וטעים.
בנוסף, מיקום המסעדה מאפשר לתושבי העיר להוריד הילוך ולהימנע מנסיעות ארוכות עבור מסעדה טובה.
חטיבת גולני 9, סולומון סנטר, מודיעין.
תעשו להם לייק
פעם, כשהיינו צעירים ויפים, המאנץ' של הלילה בסוף הבילוי להמבורגר טוב, וכן, באמצע הלילה. למה? ככה כי בא.
עכשיו כבר לא כל כך יוצאים, ואם כבר יוצאים חוזרים מהר כי כל דקה זה כסף לבייביסיטר שצריכה לקום לבית הספר או לעבודה למחרת.
ואם כבר יוצאים אז לא כדי לאכול המבורגרים אלא לסידור שהיינו צריכים לעשות (בילוי זה סוג של סידור כשאת אמא).
את הארוחות הבשריות אנחנו אוכלים בדרך כלל בצהריים.
חלבי זה בבוקר ובערב, בדרך כלל לא אוכלים שומדבר הכולל בשר עם הילדים לפני שהם הולכים לישון. גם כי זה בריא ללכת לישון עם ארוחה חלבית (חילוף חומרים וזה) וגם כי התרגלנו ככה וזה טוב לכולם כאן.
אז ביום שאני נמצאת מחוץ לבית ואין ארוחת צהריים בנמצא (לא כולל ימי ראשון- שבהם יש את המבחר משבת) אז יש שתי ברירות:
לחמם משהו מהר מהפריזר ולהכין משהו זריז, אמנם זה לא יהיה מזין ובריא כמו שזה אמור להיות (אפשר לכפר על זה בימים הבאים)
או להגיע למזללה התורנית ולרדת על ארוחה משביעה, טובה וטעימה.
הפעם ביקרנו בטל בורגר.
בקצה הטיילת בבת ים נמצא טל.
טל אבנד הקים את טלבורגר עוד ב2002, והתחייב לשמור על איכות המזון המוגש במחירים עממיים.
המוברגר ביתי, אמיתי ללא תוספים ושטויות.
בכל קציצה רואים שהושקעה אהבה והיא לא יצאה ממפעל עם עוד הרבה קציצות דומות ופשוטות.
הילדים הזמינו לעצמם שניצלונים (ואני לפני שהתבעסתי עליהם שוב על הבחירה הנדושה, הופתעתי לגלות את האיכות שגם שם לא נופלת ואפילו מעפילה על השניצלים שאני עושה, וכל ניסיונותי להוציא מטל את המתכון עלו בתוהו, הבנאדם בונקר!)
השניצלונים מצויינים כי הם עשוים מנתחי פילה עוף מובחר ומושרים במרינדה ביתית עד שמגיעים לטיגון.
ליאורי בחר בהמבורגר וקיבל.
קציצה מושקעת, במשקל של 80 גרם (ברשתות הפרוסות בכל הארץ משקל הקציצה הוא 40 גרם) הילד כירסם וכירסם וגמר את כל ההמבורגר. לא חשבתי שיסיים, הוא בדרך כלל משאיר איזה חצי, ככה שיהיה.
ההפתעה בהמבורגר היא תוספת של תירס! להיט!! איך לא חשבנו על זה קודם?
הם קיבלו את המנות שלהם עם תוספת הצ'יפס וטבעות הבצל המסורתיים, וכדורי פירה שנחלו הצלחה גם הם.
איך אפשר בלי תמונה קבוצתית?
כאן במחיר של 25 שקלים מקבלים ארוחה טעימה מאוד, בלי הרבה דאגות מבחינה בריאותית, וגם ההורים נהנים מהאיכות, בלי להתפשר על המחיר!
25 שקלים לארוחת ילדים הכוללת המבורגר, צ'יפס, שתיה והפתעה כמובן. מחיר שווה במיוחד לדעתי.
אני סיכמתי עם עצמי ש"ממחר דיאטה" אז הזמנתי סלט דיאטטי (סלט בריאות, הרבה ירקות ומעל הכל צ'יקן גריל- מעולה! שגם לזה את המתכון הוא לא שיחרר)
אבל... לא יכלתי לעמוד בפיתוי, ובכל זאת.. מחר זה מחר, והיום עוד אפשר להתפרע על מנות שאצטער עליהן למחרת.
אז הזמנתי לי גם לטעימה המבורגר 220 גרם כבש ובשר בסגנון ארגנטינאי.
יש כמה סוגי סגנונות :
ניו יורקי: חסה, עגבניה, מלפפון כבוש, בצל סגול וקטשופ.
מרוקאי: חסה, זיתים ירוקים, בצל צרוב, מיונז, החריף של נטי.
ישראלי: חסה, בצל סגול, חומוס, טחינה, פטריות מוקפצות ובצל צרוב.
ארגנטינאי: חסה, מלפפון כבוש, בצל סגול, מיונז, צ'ימיצ'ורי, חרדל.
וישנה אפשרות לבחור גם פריסטייל- עד 5 תוספות עם המון אפשרויות.
הילדים זממו גם על המנה שלי..
לחמניה טרייה, תיבול מצויין (אני בחרתי :) אפילו שהיה קשה, בחירה טובה. הקציצה טעימה, עסיסית, ביתית!!
רצוי לציין שאשתו של טל- נטלי (העונה לשם נטי) היא שפית וכל המתכונים מגיעים מהבית, קודם כל מנסים על הילדים בבית, וכשזה עובר ומקבל ציון לא פחות ממעולה - המתכון משוחרר למקום ולקהל הרחב תחת סודיות מוחלטת.
ונראה לכם שהילדים ויתרו על ההפתעה שלהם?
מייד נפתח צי המטוסים והמקום הפך לשדה תעופה עירוני.
טלבורגר עושים משלוחים רק לאיזורים הקרובים כדי שההמבורגר שיגיע לא יהיה עייף ונבול אלא טרי, רענן וחם כמו שכל אחד מכם היה רוצה.
טלבורגר- בן גוריון 141 בת ים
03-5063483
את קניון וולפסון הכרתי בנסיבות לא הכי נעימות. בכל זאת, בית חולים.
אמנם היו שם כמה חברות שלי שילדו אבל כמו שתמיד בחיים - זוכרים את הדברים הפחות נעימים מאשר את המשמחים.
קניון וולפסון נמצא בכניסה לבית חולים וולפסון על הגבול בין ת"א לחולון.
בקניון ניתן למצוא דוכן הדפסות על מוצרים (חולצות, כוסות, מחזיקי מפתחות ועוד), סניף של נעמן עודפים, חנות תכשיטים, פוקס, חנות פרחים, שופרסל, ניו פארם, מתחם מזון מגוון, בית קפה ועוד.
יש גם כמה מכונות משחק לילדים.
במרכז הקניון נמצא דוכן הסושיה, לא תפספסו אותו.
המקום יחסית חדש בנוף (8 חודשים, עדיין בהרצה)
זמני הכנת הסושי לא משתנים אך ההמתנה שווה, אם אתם לא בטוחים בבמשך זמן מסויים מי שמכין לכם את האוכל מתעסק במנה שלכם ולא של מישהו אחר, אתם מוזמנים לשבת על הבר ולצפות בכל שלבי ההכנה.
כמובן שהכל נעשה עם כפפות בהתאם לנהלי משרד הבריאות.
אפשר גם ללמוד איך עושים את הגולגולים המופלאים האלה מבלי להשתתף בשום קורס או להתעלק על חבר שבמקרה יודע איך עושים את זה.
מהניסיון שלי, בזמן ההריון אסור לאכול דגים נאים (רק מכוערים :)) אז הסושי ברובו אסור. אז מחלקת היולדות עמוסה בשליחי סושי המתזזים בין היולדות.
אז המיקום לסושיה בבית חולים שבו קיימת מחלקת יולדות היא מושלמת!
דבר נוסף שהייתי רוצה להדגיש על הסניף הספציפי הזה- הסניף כשר!
מה אכלנו?
פתחנו עם אגרול ירקות המגיע עם רוטב חמוץ-מתוק. הילד התלהב ממנו
על חמוצים יפניים קשה לי לוותר אז ... אני יכולה לשתות את הרוטב של זה, וגם לחיות רק על הסלט הזה בלי קשר
יש גם דים סאם במילויים שונים (בקר, עוף, אווז, בטטה, תרד ובוטנים, פטריות ושיטאקה) אלינו הגיע במילוי בטטה ועוף. לא יודעת מה מוצאים במאכל המוזר הזה, אנחנו לא הצלחנו להתחבר.
ואז הגיעה הסיבה שלשמה התכנסנו כאן היום, הסושי!
סאן רול - ממנות הספיישלים-
רול המכיל סלמון בטמפורה, אספרגוס, בטטה, ספייסי מיונז ועירית, הכל עטוף בסלמון ואבוקדו- אחד הטעימים!!
האספרגוס נותן טעם מעניין ופריך, ממליצה.
פוטו מאקי black & white- רול המחולק ל4 סוגים: סלמון, טונה, טמגו ובטטה טמפורה. בתוספת שיטאקה, אבוקדו ומלפפון.
טעים, אבל לא כמו הראשון.
תפריט המסעדה נמצא כאן
הלוחמים 62, בית חולים וולפסון, חולון
שעות פעילות:
א'-ה': 10:00-22:00
ו': 10:00-22:00
שבת: שעה אחרי מוצ"ש - 23:00
טלפון לבירורים והזמנות: 9969*
פרגון קל לעיריית תל אביב-
אם באים ברכב, יש 2 אפשרויות חניה במקון.
בחניית בית החולים
או בחניית אחוזות החוף מחוץ לבית החולים (מחנים ועוברים ברגל במנהרה).
החניון, למרות שבית החולים משוייך לחולון נותן הנחה לתושבי תל אביב המגיעים ברכב עם תו חניה איזורי.
וכך משלמים 4 שקלים על חניה במקום 16 ש"ח מינימום.
מסעדת הביסטרו הראשונה בחולון LE BISTRO BAR השוכנת במתחם עזריאלי, משיקה תפריט ארוחות ילדים במחירים הוגנים.
תפריט הילדים כולל מנות שילדים אוהבים: שניצל + תוספת (סלט, צ'יפס או תפוחי אדמה בתנור) ב-34 שקל, פיצה אישית על לבנים ב-25 שקל ומבחר מנות של פסטה (פנה או ספגטי) עם רטבים שונים ב-34 שקל.
בכל הזמנת ארוחה ניתן להזמין כוס גזוז ב-3 שקלים.
לצד מנות הילדים מוזמנים ההורים ליהנות גם הם מתפריט עשיר,
שמשלב את הטעמים והריחות של מסורת מסעדות הביסטרו של פריז וניו-יורק,
עם מנות מקומיות ואהובות. התפריט כולל גם מבחר מנות ראשונות, ביניהן קרפצ'יו סלק, קרפצ'יו בקר, כרובית בטחינה ועוד ומגוון מנות עיקריות גדול שעונה על כל טעם ודרישה.
רשימת העיקריות כוללת בין השאר מבחר תבשילים ביתיים ביניהם:
מרק קובה, סופריטו בקר עם תפוח אדמה, מוסקה, קציצות דגים, מנות פסטה תוצרת בית ברטבים שונים, ניוקי ערמונים (מומלץ!)
פפרדלה עם פירות ים או סלמון
שלל סלטים בשילובים שונים, מחבת פירות ים עם יין לבן על מצע ניוקי, סטייקים, המבורגים וקבבים אוריינטליים שנטחנים במקום, שניצלים עם פירה, סטייק סלמון, ועוד ועוד.
בצהריים מוגשות ארוחות עסקיות החל מ-38 שקל.
לצד תפריט האוכל אפשר ליהנות מתפריט אלכוהול עשיר של יינות ישראלים משובחים, יינות איכותיים מיובאים, קוקטיילים מכל הסוגים, בירות פופולריות ובירות בוטיק.
רשימת הקינוחים מציעה כמה מנות מנצחות, כשהמומלצות ביניהן: עוגת גבינה פירורים צרפתית ועוגת הבית ביסקוויט שוקולד.
LE BISTRO BAR פועלת 7 ימים בשבוע, החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד אחרון המבקרים.
הרוקמים 26, מרכז עזריאלי, חולון
הוזמנו לבקר ולחוות דעה על רשת בורגס בר הסניף הראשל"צי החדש באגף החדש של קניון הזהב.
את בורגס בר לא הכרתי לפני, אולי בגלל העובדה שמתוך 32 סניפיה 15 נמצאים בירושלים (אז ירושלמים יקרים- הרווחתם)
ועתה, כשהיא נמצאת במקום הרביעי מרשתות ההמבורגרים בישראל, אני חושבת שכדאי לבקר גם שם.
הסניף בקניון משתרע על פני 80 מ"ר ובהם מטבח פתוח שלא כמו רשתות המבורגרים הידועות, כאן ניתנת לכם האפשרות לבחור כמעט הכל-
החל ממשקל הבשר (80-220 גרם), ועד מידת צלייתו,
בחירת התוספות העשירה:ביצת עין, פטריות פורטבלו, אבוקדו, מלפפון חמוץ, בצל מטוגן, שום קונפי ועוד..
והרטבים - 13 סוגי רטבים Home made הכוללים רטבים ייחודיים שלא מקובל למצוא על המבורגר כגון פסטו, צ׳ימיצ׳ורי, חריף שאטה ואפילו טחינה.
כל חובב המבורגרים יכול למצוא שם את ההמבורגר הייחודי שלו, כמו שהוא אוהב.
לשיטה הם קוראים "המבורגר בהתאמה אישית"
הרשת מציעה חוויה ייחודית בנוף ההמבורגרים הישראלי - הכנת ההמבורגר נעשית במטבח פתוח, על גבי פס חם אל מול הלקוח.
אני העדפתי ללכת על בטוח, ולקחתי את המבורגר הבית (אבל במיני, כי כשהאוכל קטן אז הקלוריות לא נספרות כמו קלוריות של אוכל גדול :) עם טבעות בצל במקום הצ'יפס.
הבשר במנה עשוי טוב, עסיסי וטעים באופן כללי, טבעות הבצל נחטפו ע"י הילדים (שזה לא מובן מאליו בכלל)
הילדים קיבלו מנות ילדים- שניצלונים וצ'יפס. ההתלהבות שלהם היתה מהאריזות (יש אריזות לבנים - כחולות. ולבנות- ורודות)
השניצלונים כנראה השתזפו דקה יותר מידי בשמן ככה שיצאו קצת קשים (ואולי בגלל זה ההתנפלות היתה על המנה שלי?) הצ'יפס היה סבבה, בגודל סביר ובכמות המתאימה למנת ילדים רגילה.
ברשת בורגרס בר, ניתן למצוא מגוון רחב של המבורגרים: בקר, טלה, המבורגר הבית (שילוב של בקר וטלה- מומלץ!!) והמבורגר אנטריקוט- כל אלו במגוון גדלים ותוספות.
ההמבורגרים של בורגרס בר עשויים 100% בשר איכותי וכשר, לחמניות הנאפות במקום ותמיד חמות וטריות, סלטים הנחתכים לפי הזמנה, חומרי גלם איכותיים ויחס אישי ומיוחד- בדיוק כמו ההמבורגר.
הרשת מתמחה במנות המבורגר איכותיות כשרות המותאמות לטעמו האישי של הלקוח ומציעה חווית בילוי עדכנית ובשורות קולינריות מתחדשות.
הרשת מונה כיום 32 סניפים בפריסה ארצית והינה רשת ההמבורגרים הרביעית בגודלה בישראל.
בשוק ההמבורגרים הישראלי הרשת תופסת נתח שוק של 20% אחוזים ומשרתת כ-150 אלף לקוחות בכל חודש.
ב-3 השנים הקרובות מתוכננת הרשת לפתוח עוד כ-5 סניפים ברחבי הארץ.
לרגל החופש הגדול בורגס בר מציעים הטבות והנחות להורים לילדים המצטיינים ולילדים בכלל:
במטרה להקל על הוצאות ההורים, הטבה ייחודית לקהל לקוחותיה הצעירים בראשון לציון- ארוחת ילדים ב-19 ₪ בלבד!
במסגרת המבצע ניתן לבחור בין הארוחות הבאות:
- המבורגר 100 גר'+ציפס/טבעות בצל+שתיה קלה.
- נקניקיה בלחמניה+צ'יפס/טבעות בצל+שתיה קלה
- שניצלונים+צ'יפס/טבעות בצל+שתיה קלה
ההטבה תקפה בכל חודש יולי, בסניף קניון הזהב ראשון לציון בלבד.
ועוד הטבה משתלמת במיוחד-
כל תלמיד תיכון מצטיין שיגיע עם תעודת סוף שנה בממוצע של 95 ומעלה, יקבל המבורגר מיני קלאסי במשקל 80 גר' ללא תשלום.
ההטבה תקפה בין התאריכים 20-30/6/2015.
ההטבה תוענק עם הצגת התעודה ובאופן חד פעמי.
עוד לא עשיתם להם לייק?
סוף סוף מקום לבלות בו גם בחולון, ללא צורך לנסוע לערים הסמוכות. כן, גם לחולונים מגיע.
מאז נפתח מרכז עזריאלי החדש באיזור התעשייה של חולון תושבי המקום וערים סמוכות לו נוהרים אליו בקצת מסחרר.
על אף שהמקום טרם נפתח בשלמותו ויש עוד כמה חנויות שעתידות להיפתח לקראת הקיץ, זה עדיין מקום מצויין שנותן אלטרנטיבות לבילוי מהנה גם בתוך העיר (מה שהיה חסר כאן עד עכשיו).
זהו איזור שמתפתח במהירות ומושך אליו הרבה עסקים קטנים כגדולים הודות למיקומו האסטרטגי במרכז הארץ ונגיש לכל הכבישים המרכזיים.
אני ביקרתי במסעדת "לה ביסטרו בר" - הטרנד החם שכבש את פריז וניו יורק הגיע גם לכאן .
מאפיה המדיפה ניחוחות של לחמים טריים וקוראסונים ביום ובילוי לילי בבר עם מוזיקה מעולה וחברה טובה בלילה.
המקום הוא אותו מקום אך האופי משתנה בהתאם לשעות היממה.
בבוקר אפשר להינות מארוחת בוקר ים תיכונית טעימה ומרעננת להמשך היום.
בצהריים אפשר להינות מסטייק אנטריקוט עסיסי להרגעת הבטן המקרקרת.
ולסיים את היום עם מנת פסטה ביתית טרייה במגוון רטבים ותוספות נהדרות.
ואם כבר מצליחים להוציא אתכם מהבית אחרי יום עבודה ולשוב לאותו המקום אז זה ילווה בקוקטייל חגיגי או בכוסית וויסקי ומונית הביתה.
המסעדה משתרעת על שטח של ב500 מ"ר שכולל ישיבה בחוץ בימי הקיץ ואת החלל הפנימי כמובן.
ניתן לערוך אירועים במקום עד כ 170 איש (מחירי המנות משתנים אך הם סבירים לגמרי)
אנחנו הגענו למסעדה בערב, רעבים וסקרנים.
שירן בעל המקום עשה לי סיור, הסביר בקצרה ושלח אותנו להתחיל לאכול.
ראשית הגיעו הלחמים- לחם דגנים ולחם לבן והמשקאות- סיידר תפוחים חם (לערב קרררר שכזה, זה ה-דבר )
ואז המנות שהזמנו-
כרובית מטוגנת עם טחינה וקוביות עגבניות. ליקקנו את האצבעות!!
קרם חציל בטחינה שמגיע עם ביצה, שמן זית ופטרוזיליה .החציל היה קצת מריר לטעמי.
אחרי שעשינו את הסיפתח ונפתח לנו התאבון הגיעו גם הפסטות-
פפרדלה סלמון- פסטה ביתית רחבה עם נתחי סלמון צרוב, שמנת, תרד, ויין לבן- היה עשוי היטב, הסלמון לא היה רך מידי ולא יבש מידי- מנה טובה.
גבינת פרמזן תמיד מוסיפה לכל מנת פסטה.
ניוקי ערמונים- ערמונים, פטריות שמפניון, מרווה, שמנת, עירית ויין לבן.
עשוי בצורה מושלמת.
רק בשביל המנה הזאת כדאי לחזור לשם עוד פעם ועוד פעם.
ולהגיד לכם את האמת? מנת ניוקי הערמונים הכי טעימה שאכלתי ever!
ממליצה בחום להגיע ולאמץ את המקום.
הסגנון הניו-יורקי פריזאי מתבטא בציורי ענק מקוריים של פריז בתחילת המאה הקודמת. בר ישיבה גדול ומאסיבי שניצב בכניסה מציע תפריט אלכוהול עשיר. שולחנות עץ כבדים וספות נוחות הניצבות לאורך המסעדה יוצרות אווירה ביתית וחמה. לצד כל אלה יש תאורה חמה ומוסיקה נעימה שמותאמת לשעות השונות של היום, המשלימים את האווירה.
LE BISTRO BAR מציעה ארוחות בוקר המוגשות עד השעה 17:00. התפריט כולל גם מבחר מנות ראשונות, ביניהן קרפצ'יו סלק, קרפצ'יו בקר, כרובית בטחינה ועוד ומגוון מנות עיקריות גדול שעונה על כל טעם ודרישה. רשימת העיקריות כוללת בין השאר מבחר מנות פסטה תוצרת בית ברטבים שונים, ניוקי ערמונים, פפרדלה עם פירות ים, שלל סלטים בשילובים שונים, פיצות אישיות שנאפות במקום, מחבת פירות ים עם יין לבן על מצע ניוקי, סטייקים, המבורגים וקבבים אוריינטליים שנטחנים במקום, שניצלים עם פירה, סטייק סלמון, טבעות קלמארי ועוד ועוד. בצהריים מוגשות ארוחות עסקיות החל מ-38 שקל.
לצד תפריט האוכל אפשר ליהנות מתפריט אלכוהול עשיר של יינות ישראלים משובחים, יינות איכותיים מיובאים, קוקטיילים מכל הסוגים, בירות פופולריות ובירות בוטיק. רשימת הקינוחים מציעה כמה מנות מנצחות, כשהמומלצות ביניהן: עוגת גבינת פירורים צרפתית ועוגת הבית ביסקויט שוקולד.
LE BISTRO BAR פועל 7 ימים בשבוע, החל מהשעה 8:00 בבוקר ועד אחרון המבקרים.
לה ביסטרו בר- רחוב הרוקמים 26, חולון. מרכז עזריאלי חולון.
במקרה נשלחתי לסקר רשת חדשה של פרעצלים שנפתחה בארץ, הסניף הראשון- קניון הזהב בראשון לציון .
מה זה פרעצל? סוג של כעך (בייגלה) גדול במקור מגרמניה ומוכרים אותו בדוכנים בכל מיני מקומות בעולם (תאילנד וניו יורק עם הכי הרבה "סניפים") הישראלים שמגיעים לתאילנד ומקבלים קלקול קיבה מהאוכל, מוצאים נחמה בפרעצלים החמים והפריכים שלא עושה צרות בבטן.
אין חייל שמשתחרר מהצבא ועושה את הטיול הגדול ולא רואה את הדוכנים מכל עבר.
דודה אן שכנראה היא בת זוגו של הדוד סם הגיעה לכבוש את הארץ בקרוב עם סניפים חדשים (אילת, תל אביב,ירושלים...)
הבצק הוא בסיסי, מתכון סודי שעובר במשפחת הדודה בטעם חמאה (פרווה) והוא הכי טעים כשהוא חם חם (וכאן מוציאים לך את המנה חמה, טרייה וטעימה!)
הפרעצלים מגיעים עם מגוון תוספות
מתוקות (סוכר-קינמון מעלף!, חמוציות מיובשות, שקדים מתוקים, אבקת סוכר, שוקולד צ'יפס, צימוקים)
ומלוחות(פלפלי חלפיניו, שומשום,פפרוני מעושן, שום והלהיט התורן- נקניקיה עטופה בפרעצל!)
יש אפשרות לבחור את הפרעצל שלך ארוך או חתוך לחתיכות ואפוי כחטיפים (המלצה שלי- ללכת על הנקניקיות- זאת גרסה קצת שונה למשה בתיבה שלנו ועדיין טעימה מאוד)
זה מתחיל ככה
ויוצא ככה
אפשר גם לבחור מטבל מתוק- דבש, שוקולד, מייפל וריבת חלב
או מלוח- חומוס, טחינה, חצילים בטחינה,אלף האיים, חרדל וקטשופ
הרשת כשרה פרווה-בשרי.
ההריון האחרון לא השאיר לי יותר מידי להוריד אך אני מכירה את הגוף שלי, והריון זאת לא סיבה להעלות במשקל בשבילו- תקופת ההנקה כן (ושלא יעבדו עליכם עם השטויות של הנקה מורידה במשקל.. כן, במקרה שאוכלים טוב, רגוע, אוכל חם וטרי (ולא שותים את הקפה מ10:00 בבוקר ב20:00 בערב, במקרה הטוב)
עד שסוף סוף לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי לשמור על מה שאני מכניסה לפה, יום, יומיים.. (עברתי שבועיים במגמת ירידה ) התחלתי לאכול יותר מסודר, פחות שטויות במהלך היום, אם "בא לי משהו" אז זה יהיה פרי או ירק ולא שוקולדים למינהם...
ואז באה דודה אן והרסה הכל...
הסניף הראשון ממוקם בקניון הזהב ראשל"צ, שער פאריז, מתחת למדרגות הנעות.
תעשו להם לייק בפייסבוק